Київ отримав нову партію автобусів від Риги

Читать на русском
Київ отримав ще 10 міських автобусів від Риги як допомогу. Всього Рига з початку вторгнення рф передала столиці вже 21 автобус.
скрін з відео

Київ отримав ще 10 міських автобусів від Риги як допомогу. Загалом Рига з початку вторгнення рф передала українській столиці вже 21 сучасний міський автобус.

Про це повідомляє пресслужба КМДА 13 січня.

Київ отримав 10 автобусів у подарунок від РигиКиївський міський автобусний парк поповниться 10 сучасними автобусами, подарованими Ригою.

На церемонії передачі автобусів, зокрема, були присутні голова Сейму Латвійської Республіки Едвардс Смілтенс, віце-мер Риги Едвардс Ратнікс, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Ілгварс Клява.

«Міжнародні партнери, як і раніше, підтримують українську столицю. На початку січня цього року ми отримали від фінського міста Тампере три пасажирські автобуси. А сьогодні ще 10 найсучасніших міських автобусів від наших латвійських партнерів. Декілька днів тому, 10 січня, вони поїхали з Риги і сьогодні вранці прибули до Києва. Також в автобусах – гуманітарна допомога, яку зібрали громадяни Латвії для українців – генератори, ковдри, продукти харчування», – сказав мер Віталій Кличко.

Нагадаємо, Київ отримав 10 автобусів у подарунок від Риги.

У жовтні минулого року Київ передав Дніпру автобуси замість знищених після обстрілу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: