Загарбники перекидають до Кремінної десантників і важку техніку з-під Бахмута

Читать на русском
Російські війська перекидають до Кремінної десантників і важку техніку з Бахмутського напрямку. Проте вони всеодно просідають.
t me luhanskaVTSA

Російські війська перекидають до Кремінної десантників і важку техніку з Бахмутського напрямку. Проте вони всеодно «просідають».

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Окупанти розуміють, що не витримають натиску ЗСУ у районі Кремінної, тому перекидають частину військ з-під Бахмута. Зокрема, туди уже перекинули декілька батальйонів десантників і важку техніку.

«Ворог там потроху просідає. Окупанти намагаються втримати Кремінну, аби не розділити власну оборону на Луганщині навпіл», – заявив Гайдай.

Через морозну погоду очікується збільшення інтенсивності бойових дій у Луганській області.

«Вдарили морози, вночі до -17, наша важка техніка, нарешті, зможе просуватися вперед швидше. Але не забуваємо, що погода однаково сприяє і нам, і рашистам», – додав очільник області.

Нагадаємо, Кремінна залишається гарячою ділянкою фронту. Останні три тижні бої точаться здебільшого на лісистій місцевості на захід від міста. Британська розвідка стверджує, що ця ділянка фронту може стати загрозою для окупантів на Бахмутському напрямку.

Російське командування боїться наступу українських військ у Луганській та Запорізькій областях. Адже прорив фронту у тому напрямку зруйнує сухопутний шлях між росією та окупованим Кримом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: