Під Курськом в росії сталася масштабна пожежа на підстанції, в небі бачили БПЛА

Читать на русском
Точна причина пожежі не встановлена, проте місцеві жителі заявляють, що бачили в небі безпілотник
Фото з місця подійСкриншот

В російської Курської області увечері 7 січня почалася масштабна пожежа в одному з населених пунктів. Горіла трансформаторна підстанція, селище Моква біля Курська виявилося повністю знеструмлено.

Про це повідомляють місцеві канали в Telegram.

Пожежники, згідно з даними каналів, нібито вже локалізували пожежу. При цьому повідомляється, що кілька сусідніх населених пунктів також знеструмлені, а весь приватний сектор залишився без опалення.

Точна причина пожежі не встановлена, проте місцеві жителі заявляють, що бачили в небі безпілотник. Приналежність літального апарату, як припускають у каналах - Україна.

Що цікаво, пожежа почалася через деякий час після того, як російські терористи завдали ракетних ударів по двох українських містах - Запоріжжю і Харкову.

Нагадаємо, російські терористи в ніч на 8 січня завдали по Харківській області удар ракетами С-300 з території Бєлгородської області рф. Про вибухи в обласному центрі не повідомлялося.

Крім цього, терористи ввечері 7 січня, в день Різдва, завдали ракетного удару по Запоріжжю. Місцеві жителі повідомили про більш ніж десять вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: