Окупанти активно укріплюють ділянку фронту в Мелітополі – Андрющенко

Читать на русском
Окупанти активно перекидують свою техніку в Запорізьку область, укріплюючи Мелітопольську ділянку фронту.
Getty Images

Окупанти активно перекидують свою техніку в Запорізьку область, укріплюючи Мелітопольську ділянку фронту.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріупольському районі та в самому місті спостерігається дуже активний рух російських колон у бік Запорізької області.

«Після вчорашньої бавовни в районі Урзуфа сьогодні в Маріуполі та в Маріупольському районі фіксується аномально високий рух військових колон у бік Запорізької області (Бердянський напрямок)», – йдеться в повідомленні.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

Через Маріуполь – Мангуш рухаються ворожі БТРи, командні пункти, жива сила. ️З Мангушського району через Мангуш із сіл на узбережжі Азова пересувається гусенична військова техніка у великій кількості. Андрющенко зауважує, що з огляду на публічну інформацію від української розвідки, йде відверте укріплення Мелітопольської ділянки фронту. Раніше голова Запорізької ОВА

Олександр Старух розповідав, що війська росії укріплюються на Запорізькому напрямку, тому пробити їхню лінію оборони буде непросто.

Додамо, 23 грудня, в центрі Мелітополя пролунав сильний вибух. В місті невідомі підірвали автомобіль російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: