Кличко розповів, скільки мешканців столиці залишаються без опалення

Читать на русском
У Києві більшість котелень вже відновили свою роботу після ранкової атаки дронів рф. Нині без опалення близько 3 відсотків мешканців.

У Києві більшість котелень вже відновили свою роботу після ранкової атаки дронів рф. Наразі залишаються без опалення близько 3% мешканців. З електроенергією ситуація складніша.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram у понеділок, 19 грудня.

Ситуація складна після атаки дронами: аварійні відключення застосували у Києві та ще 10 областяхАварійні відключення діють у Києві, Київській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях.

«Після ранкових атак агресора на столицю та пошкодження об'єктів інфраструктури, комунальникам уже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів», – написав Кличко.

Він додав, що система водопостачання у Києві працює у штатному режимі.

«Як оголосило Укренерго, ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені відключення. Найбільше у столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони», – уточнив мер.

Нагадаємо, у ніч на 19 грудня Київ і Київська область зазнали атаки дронів російських агресорів. Київ атакували 23 ударні безпілотники Shahed. Сили оборони знищили 18 з них.

У столиці було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та виникла пожежа. Також уламки дронів пошкодили одну житлову багатоповерхівку у Шевченківському районі та проїжджу частину у Солом'янському районі.

На Київщині через атаку дронів постраждали троє людей, пошкоджено дев'ять житлових будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: