Через обстріли росіян щодня із Херсона виїжджає до 120 осіб

Читать на русском
У Херсоні чим більше обстрілів, тим більша тенденція на виїзд людей. На сьогодні десь від 50 до 100-120 людей щодня виїжджають.
t.me/khersonskaODA

У перші тижні після визволення Херсона від російських військ у місто почали повертатися люди. Проте через постійні обстріли окупантів із міста щодня виїжджає понад 100 осіб.

Про це заявила начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова під час брифінгу у понеділок, 19 грудня.

Російські окупанти обстріляли Херсон, є загиблі та пораненіВорог обстрілював мікрорайон Херсона Острів, нафтогавань, також прилітало у центр, Антонівку, Комишани, ворог не припиняє обстрілювати місто.

Вона розповіла, що станом на 24 лютого у Херсонській громаді проживало 333 тисячі населення. Коли до міста 11 листопада увійшли ЗСУ, кількість людей та рух приватного транспорту почали збільшуватися. За словами чиновниці, у період з 11 по 13 листопада у Херсоні перебувало приблизно 85-100 тисяч населення.

«Незважаючи на те, що був повний Армагеддон, не було ні світла, ні газу, ні тепла, ні води, не працювала каналізація, дуже були страшні часи – люди поверталися. І тільки почалися страшні обстріли, розпочалися й перші виїзди людей із міста Херсона. Що більше обстрілів, то більша тенденція на виїзд людей. На сьогодні десь від 50 до 100-120 людей щодня виїжджають», – зазначила вона.

Нагадаємо, сьогодні вранці війська рф знову вдарили по центру Херсона. Внаслідок обстрілу загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: