На Миколаївщині автомобіль впав у річку, п'ятеро загиблих, серед них є діти

Читать на русском
Сьогодні, 18 грудня, у селі Кінецьпіль Миколаївської області у річку впав автомобіль, внаслідок чого загинуло п'ять людей.
ДСНС України

Сьогодні, 18 грудня, у селі Кінецьпіль Миколаївської області у річку впав автомобіль, внаслідок чого загинуло п'ять людей.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Фейсбуці.

Відомо, що трагічний випадок стався у неділю, 18 грудня, близько 14:00. Саме тоді на спецлінію «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області сталась аварія.

На місці рятувальники вияснили, що з автомобільного мосту у річку Кодима впав легковий автомобіль Mitsubishi Sigma, внаслідок чого загинуло п`ять осіб, з них дві дитини 2015 та 2017 років народження.

«Рятувальники 23-ї державної пожежно-рятувальної частини провели роботи з деблокування тіл загиблих, використавши гідравлічне аварійно-рятувальне обладнання. Транспортний засіб за допомогою крана, який надали органи місцевої влади, вилучили з водойми на берег», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 10 грудня, поблизу Чернігова маршрутний автобус наїхав на конструкцію блокпоста, семеро пасажирів і водій постраждали.

Також повідомляли, що 9 грудня в районі Знам'янки на Одещині сталася аварія за участю рейсового пасажирського автобуса сполученням Львів-Одеса та фурою. Внаслідок зіткнення є загиблі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: