Парламент Болгарії схвалив угоду з Україною щодо постачання озброєння

Читать на русском
У п'ятницю, 16 грудня, парламент Болгарії проголосував за ухвалення в другому та остаточному читанні Угоди між Болгарією та Україною щодо постачання Україні озброєнь.

У п'ятницю, 16 грудня, парламент Болгарії проголосував за ухвалення в другому та остаточному читанні Угоди між Болгарією та Україною щодо постачання Україні озброєнь, техніки та боєприпасів.

Про це повідомляє місцеве видання The Sofia Globe.

«Все, крім…»: яку військову допомогу досі відмовляється надавати Україні ЗахідСоюзники все ще відмовляються надавати Україні західні танки та винищувачі, а також інше озброєння. Докладніше – на інфографіці.

Відомо, що за угоду проголосували 166 депутатів, а проти – 48.

Минулого тижня депутати проголосували за затвердження переліку озброєнь, які передадуть Україні.

В.о. міністра оборони Дімітар Стоянов заявив, що Болгарія не в змозі постачати важке озброєння, лише стрілецьку зброю та боєприпаси.

Стоянов зазначив, що список засекречений, оскільки містить інформацію про всі озброєння Болгарії. За його словами, жодна країна не розкрила повну інформацію про зброю, яку вона відправила до України.

На початку листопада Міністерство оборони України передало Болгарії список необхідного озброєння – до переліку входять ППО, С-300 та інше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: