Війська рф атакували один із об'єктів ДПЕК, його відключили з мережі

Читать на русском
У четвер, 15 грудня, війська рф завдали масованого удару по енергетичному об'єкту ДТЕК - через ворожу атаку його відключили.

У четвер, 15 грудня, війська рф завдали масованого удару по енергетичному об'єкту ДТЕК - через ворожу атаку його відключили.

Про це повідомляє пресслужба компанії в Telegram.

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

«Сьогодні, 15 грудня, ворог здійснив черговий масований обстріл енергетичного підприємства ДПЕК Енерго. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Внаслідок обстрілу серйозно пошкоджено обладнання», - зазначають у компанії.

Там деталізують, що підприємство повністю відключено від енергосистеми. Його зупинка призвела до обмежень теплопостачання у регіоні.

У ДТЕК додають, що енергетики вже розпочали відновлення. При цьому компанія не уточнює, в якому саме регіоні стався обстріл.

Нагадаємо, в енергосистемі України станом на 15 грудня зберігається значний дефіцит електроенергії, ситуація загалом ускладнюється погодними умовами - морозом та зледенінням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: