На Миколаївщині ексгумували тіла трьох дітей, які загинули внаслідок ворожого обстрілу

Читать на русском
На звільненій території Миколаївщини правоохоронці ексгумували тіла трьох дітей, які загинули внаслідок ворожого обстрілу селища у червні.

На звільненій території Миколаївщини правоохоронці ексгумували тіла трьох дітей, які загинули внаслідок ворожого обстрілу селища у червні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в середу, 14 грудня.

Скільки тіл уже ексгумували на Київщині: у поліції назвали цифруНа території Київської області ексгумували 1368 тіл мирних жителів, яких було вбито під час російської окупації.

Слідчі поліції, криміналісти та вибухотехніки провели ексгумацію тіл трьох мешканок села Новопетрівка Широківської об'єднаної територіальної громади Баштанського району 12-ти, 14-ти та 16-ти років.

Правоохоронці встановили, що у червні під час ворожого обстрілу селища неповнолітні дівчата перебували у дворі домоволодіння, куди влучив один із снарядів. Їх поховали на місцевому цвинтарі.

Висновки судово-медичних експертів свідчать, що діти загинули від отриманих мінно-вибухових травм.

За фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці розслідують кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, під Бериславом поліція ексгумувала тіла ще двох людей.

Зазначимо також, що на Харківщині правоохоронці ексгумували тіла ще п'яти осіб - двох дітей одного та 11 років, а також трьох дорослих. Вони загинули під час авіаудару багатоповерховим житловим будинком в Ізюмському районі ще в березні під час окупації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: