З портів у Чорному морі вийшли ще 8 суден із зерном для Азії та Європи

Читать на русском
Україна експортувала вже майже 14 млн. тонн агропродукції, сьогодні з одеських портів у Чорному морі вийшли ще вісім кораблів.

Україна експортувала вже майже 14 млн. тонн агропродукції «зерновим коридором», сьогодні з одеських портів на Чорному морі вийшли ще вісім кораблів.

Про це повідомляє Мінінфраструктури у вівторок, 13 грудня.

Росія гальмує роботу «зернового коридору», в черзі понад 80 суден – ЗеленськийКраїна-агресор навмисно гальмує роботу зернового коридору – час очікування суден зростає до 3-5 тижнів.

«З 1 серпня з портів Великої Одеси вийшли 550 суден, що експортували 13,8 млн. тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки», – повідомили у відомстві.

Так, сьогодні із портів Великої Одеси в рамках зернового коридору вийшли ще 8 суден із 238,6 тис. тонн агропродукції для Азії та Європи.

У портах Великої Одеси, як зазначається, під обробкою 23 судна. На них завантажується 690 тисяч тонн української агропродукції.

Нагадаємо, Білорусь заявила, що готова дозволити транзит українського зерна. Проте президент Литви назвав таку пропозицію – пасткою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: