У Маріуполі знову зростає військова активність: деталі

Читать на русском
Протягом неділі, 11 грудня, над Маріуполем спостерігають значну кількість бойових гвинтокрилів, які летять з Запорізького напряму у бік Азовсталі.
Українська правда

Протягом неділі, 11 грудня, над Маріуполем спостерігають значну кількість бойових гвинтокрилів, які летять з Запорізького напряму у бік Азовсталі.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Військова активність в Маріуполі та навколо зростає. Над містом цілий день незвична кількість бойових гвинтокрилів з Запорізького напряму в напрям Азовсталі», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, в передмісті села Ялта (Нова Ялта) Маріупольського району було облаштовано другий табір для мобілізованих росіян.

До того ж продовжується відтік військових з Бердянського напрямку. Так, у районі сіл Дем'янівка та Комишувате розквартировують близько 500 окупантів. Як наголошує радник мера, розміщення загарбників почалося після влучного прильоту по одній з баз на території Запорізької області.

Також вдалося зафіксувати, що вночі росіяни перекинули чергову колону танків з Мангуського району до Нікольського.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі 10 грудня пролунало два потужних вибухи. Здетонував ворожий снаряд, двоє підлітків отримали травми.

Раніше повідомлялося, що окупанти почали зносити будинки в історичному центрі міста. Таким чином загарбники намагаються приховати наслідки своїх бомбардувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: