ЗСУ вдарили по позиціях окупантів у Запорізькій області: понад 200 поранених

Читать на русском
ЗСУ вдарили по позиціях окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка. Поранено близько 240 військових, знищено 3 склади з боєприпасами та техніку.

Українські військові 7 грудня вдарили по районах зосередження окупантів у Запорізькій області. В результаті поранено близько 240 військових, знищено три склади з боєприпасами.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

«7 грудня поточного року в результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області, втрати ворога склали близько 240 осіб пораненими. Знищено 3 склади боєприпасів і близько 20 одиниць військової техніки різних типів. Розгорнутий на базі «Токмацького протитуберкульозного диспансеру» шпиталь повністю заповнений пораненими військовослужбовцями російських окупаційних військ», – розповіли у Генштабі.

За добу українські військові відбили атаки в районах Білогорівки на Луганщині, Кліщіївці та Мар'їнці Донецької області.

Путін готує росію до затяжної війни – аналітикиПутін готує російську аудиторію до затяжної, виснажливої війни проти України, яка, як і раніше, спрямована на завоювання територій.

Противник завдав 5 ракетних та 3 авіаційних ударів, а також здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

На Сіверському, Слобожанському, Лиманському напрямках зафіксовано обстріли з мінометів та ствольної артилерії.

На Куп'янському та Новопавлівському напрямках окупанти обороняються.

На Бахмутському та Авдіївському напрямах ворог не припиняє спроб наступальних дій. З танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії були обстріляні райони 25 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник здійснив обстріл з танків та артилерії по районах 14 населених пунктів.

На Херсонщині ворог веде оборонні дії.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України вразили 8 пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 боєприпаси загарбників.

Нагадаємо, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай вважає, що українські військові на Луганському напрямку до кінця зими можуть вийти на межі фронту до повномасштабного вторгнення.

Раніше Гайдай назвав місто в області, яке ЗСУ можуть звільнити слідом за Кремінною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: