Обстріли Донеччини: пошкоджено дитсадок, багатоповерхівки та приватні будинки

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Донецьку область. Є пошкоджені житлові будинки та дитячий садок.

Російські окупанти продовжують обстрілювати Донецьку область на чотирьох напрямках. Є пошкоджені житлові будинки та дитячий садок.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

Війська рф вдарили по Куп'янську ракетами С-300, є жертваРосійські військові сьогодні вранці завдали ракетного удару по Куп'янську Харківської області, застосувавши комплекс С-300.

За даними глави ОВА, станом на ранок ситуація така:

На Волноваському напрямку росіяни протягом доби обстрілювали Вугледар - пошкодили щонайменше 8 будинків, без жертв.

На Донецькому напрямку під обстріл потрапили Курахове та Гостре — пошкоджено дитсадок, 4 багатоповерхівки та 7 приватних будинків. В Авдіївці — протягом ночі поодинокі прильоти по старій та центральній частині міста. Інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку ворог здійснював обстріли центру Бахмута — пошкоджено адмінбудівлю, гуртожиток, житловий будинок та господарчі споруди. Ще 2 будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді. Також обстріли зафіксовано на околицях Соледарської та Часовоярської громад. Без жертв.

На Лисичанському напрямку знову численні обстріли Торського та Зарічного у Лиманській громаді. Наслідки встановлюються.

Нагадаємо, вночі 5 грудня російські війська вдарили трьома ракетами Кривого Рогу, влучили у промислове підприємство. В результаті одна людина загинула, троє поранено.

Також вночі ракетний удар було завдано також по Запоріжжю. Ворог влучив в об'єкти промислової та енергетичної інфраструктури міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: