«Нічого не означає»: Кубраков прокоментував свою відставку

Читать на русском
Очільник Міністерства інфраструктури Олександр Кубраков запевнив, що його заява про звільнення нічого не змінює, і він продовжує працювати в Кабміні.

Очільник Міністерства інфраструктури Олександр Кубраков запевнив, що його заява про звільнення нічого не змінює, і він продовжує працювати в Кабміні.

«Це нічого не означає, чи працюємо, як працювали. Все нормально», - заявив міністр в ефірі телемарафону.

Експосол України в Німеччині Мельник став заступником глави МЗСКолишнього посла України у Німеччині Андрія Мельника призначили заступником міністра закордонних справ України.

Він також підтвердив, що продовжує бути членом українського уряду.

Нагадаємо, 30 листопада міністр інфраструктури України Олександр Кубраков подав заяву про звільнення.

Як зазначив заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Желєзняк, Кубраков стане віце-прем'єром, який відповідатиме за інфраструктуру та регіональний розвиток.

«Відповідно, об'єднає Міністерство інфраструктури та Міністерство регіонального розвитку. Міністерство реінтеграції залишається без змін», – написав Желєзняк.

Однак спочатку в Раді мають проголосувати за звільнення Кубракова з посади. Потім того самого дня коаліція подасть ухвалу на призначення віце-прем'єр міністром і об'єднання двох міністерств (інфраструктури та регіональної політики). Це відбудеться цього тижня, додав Желєзняк.

Раніше глава Рахункової палати Пацкан написав заяву про відставку. Повідомлялося, хто може обійняти його посаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: