Херсон знову потрапив під ворожий обстріл, загинула жінка

Читать на русском
Сьогодні окупанти обстріляли центр Херсона, просто у своїй квартирі загинула жінка. Також поранено чоловіка, який був на вулиці.

Сьогодні вранці окупанти обстріляли центр Херсона, просто у своїй квартирі загинула жінка. Також поранено чоловіка, який був на вулиці.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич у Telegram.

Лише за один тиждень ворог 258 разів обстріляв населені пункти Херсонщини – звернення ЗеленськогоПрезидент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 28 листопада, 278-го дня війни проти російських окупантів.

«Вранці рашисти били центром Херсона. Пошкодили кілька житлових будинків та медичні заклади, потрапили до газопроводу. 70-річна мешканка Херсона через ворожий обстріл загинула у власній квартирі», – написав він.

Також 64-річний херсонець зазнав поранення, коли знаходився на вулиці. Наразі чоловікові надають медичну допомогу, повідомив голова ОВА.

Нагадаємо, 29 листопада окупанти обстріляли обласну клінічну лікарню у Херсоні. Обійшлося без поранених і жертв, але сама будівля отримала деякі пошкодження, у ній були вибиті вікна

Тим часом у Херсоні повернули світло уже половині побутових споживачів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: