Розміновано всі основні автодороги Харківщини, але небезпека зберігається – ОВА

Читать на русском
У Харківській області розміновано всі основні автомобільні шляхи та відновлюють автобусні маршрути.

На Харківщині розміновано всі основні автомобільні шляхи та відновлюють автобусні маршрути, проте мінна небезпека залишається дуже високою.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у ефірі телемарафону у середу, 30 листопада.

Росіяни замінували дитячі ліжка у дитсадках на Харківщині – СинєгубовНа Харківщині окупанти під час відступу замінували дитячі ліжка у дитскадках. Також небезпечним все ще є приватний сектор.

«Розміновані практично всі основні автомобільні шляхи, і ми відновлюємо автомобільне сполучення, у тому числі маршрути, тому що люди вже цього потребують. Що стосується узбіччя, лісосмуги, то ми відносимо їх до замінованих і приступаємо до розмінування. Це пов'язано і із заготівлею опалювальної деревини для населення, тому що лісгоспи не можуть виконувати на 100% цю роботу – ліси також заміновані, зокрема в Ізюмському районі, на Вовчанському напрямку, Куп'янському»,– розповів він.

За словами голови ОВА, росіяни застосували на Харківщині різні засоби мінування, потенційно небезпечними є досі не обстежені території та будинки.

Нагадаємо, сьогодні Синєгубов також повідомив, що на Харківщині можуть скоротити комендантську годину.

У Херсоні росіяни мінували дитячі іграшки та кабінети в будівлі СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: