У Херсоні виявляють та знешкоджують збройні формування і ДРГ окупантів – деталі

Читать на русском
На Херсонському напрямку ситуація є стабільною. Окупанти не ведуть активних наступальних дій. Водночас російська армія постійно обстрілює позиції Збройних сил України.

У деокупованому Херсоні продовжуються фільтраційні та стабілізаційні заходи. Під час них вдається виявляти та знешкоджувати ДРГ росіян.

Про це керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін повідомив в ефірі загальнонаціонального марафону.

«У Херсоні тривають фільтраційні та інші заходи пов'язані з виявленням та знешкодженням незаконних збройних формувань та ДРГ», - йдеться у заяві.

Із Херсона почали евакуйовувати людей потягом25 листопада розпочалася безкоштовна евакуація мешканців Херсона потягом. Перші 100 людей вже вирушили до Хмельницького.

При цьому, Єрін повідомив, що на Херсонському напрямку ситуація є стабільною. Окупанти не ведуть активних наступальних дій. Водночас російська армія постійно обстрілює позиції Збройних сил України.

«На лівому березі російські окупаційні війська відчувають постійний вогневий тиск з нашого боку», - зазначив Єрін.

Як повідомляється, росіяни створюють ешелоновану систему, обладнують інженерні загородження, перегруповують війська.

Нагадаємо, що упродовж суботи, 26 листопада, російські окупаційні війська п’ять разів обстріляли деокупований Херсон, одна людина загинула.

Також Україна з 26 листопада відновила подачу електрики до Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: