У столиці очікується снігопад, у КМДА закликали водіїв змінити гуму

Читать на русском
Перший сніг у Києві прогнозують уже цього четверга, 17 листопада. Водіїв закликали змінити гуму та бути обачними на дорогах.

Перший сніг у Києві прогнозують уже цього четверга, 17 листопада. Водіїв закликали змінити гуму та бути обачними на дорогах.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

За прогнозами синоптиків, сніг випаде у столиці у четвер, а у п'ятницю очікується снігопад. Температура повітря знизиться до -2 градусів, на дорогах – ожеледиця.

Опалювальний сезон 2022-2023: як підготуватися до найважчої зими в історії УкраїниПро те, як найбільш надійно підготуватися до опалювального сезону 2022-2023, який обіцяє стати найважчим в історії України – в матеріалі Слово і діло

У зв'язку з цим водіїв закликають змінити гуму на автомобілях та бути вкрай обережними на дорогах, особливо у темний час доби. Пішоходів просять носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв.

До того ж повідомляється, що цього сезону дороги, мости та тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами, рідким природним бішофітом. Із ожеледицею боротимуться та прибиратимуть сніг 525 одиниць основної та додаткової спецтехніки.

Раніше мер столиці Віталій Кличко повідомив про те, що на випадок відсутності в місті опалення та світла через удари росії, влада Києва готується забезпечувати мешканців теплом різними способами, в тому числі за допомогою теплових гармат.

Нагадаємо, в «Укренерго» спрогнозували, коли покращиться ситуація з електропостачанням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: