По Сумщині за добу загарбники випустили майже 300 мін, ракет та снарядів

Читать на русском
У неділю, 13 листопада, російські військові обстріляли шість громад у Сумській області, випустивши 264 мін, ракет та снарядів із різних типів зброї.
Сумська ОВА

У неділю, 13 листопада, російські військові обстріляли шість громад у Сумській області, випустивши 264 мін, ракет та снарядів із різних типів зброї.

Про це повідомив у Telegram голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

У Шалигинській громаді впродовж дня зафіксували три обстріли прикордонних сіл. Ворог використав реактивні системи залпового вогню (40 «прильотів»), САУ (20 «прильотів»), окрім того, зафіксовано вісім вибухів мін.

По Зноб-Новгородській громаді росіяни відкривали вогонь із мінометів. Загалом зафіксували 11 вибухів. Хотінську громаду агресор обстріляв із САУ та мінометів. Пошкоджено будинок, три трактори та лінію електропередач.

Крім цього, Білопільську громаду протягом дня росіяни обстріляли п'ять разів. Зафіксовано 61 вибух від ворожих мін на прикордонні, а також 17 «прильотів» із артилерії. Внаслідок обстрілів відомо про три зруйновані будинки.

З території росії по прикордонню Юнаківської громади гатили з САУ (34 «прильоти») та ще 36 вибухів внаслідок обстрілу з артилерії. Тоді як Краснопільська громада зазнала ракетного обстрілу. Ворожий гелікоптер здійснив пуск восьми ракет типу НУРС в напрямку одного з прикордонних сіл.

Нагадаємо, у неділю, 13 листопада, у Харкові було чути вибухи під час повітряної тривоги. Під ворожим вогнем опинився індустріальний район міста.

Вибухи пролунали ввечері також у Запоріжжі, працювали сили протиповітряної оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: