Загарбники обстріляли прикордоння Сумщини та Чернігівщини з артилерії

Читать на русском
У неділю, 13 листопада, прикордоння Чернігівської та Сумської областей вкотре піддалися ворожим обстрілам.
Укрінформ

У неділю, 13 листопада, прикордоння Чернігівської та Сумської областей вкотре піддалися ворожим обстрілам.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ» у Facebook.

Відомо, що обстріл прикордонних територій вівся з росії.

«Сьогодні окупанти з території рф обстріляли Сумську та Чернігівську області сім разів. По прикордонню регіонів цілили з артилерії та «Градів», – йдеться у повідомленні.

Про обстріли стало відомо вже від самого ранку, зокрема о 9:30 повідомили про 20 приходів, імовірно з РСЗВ, в районі н.п. Вовківка. Крім цього, о 10:25-10:43 повідомили про 20 приходів, імовірно з САУ, в районі н.п. Ходине. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури наразі невідомо.

«В Чернігівській області російські війська залишили після себе більше восьми тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% – це житло», – зазначають у повідомленні.

Повідомляють про 33 мости та переходи, що були знищенні окупанти, пошкоджено також більше 1100 км автомобільних доріг.

Нагадаємо, російські окупанти в неділю, 13 листопада, атакували лікарню та пологовий будинок у Торецьку Донецької області.

Також російські війська завдали ракетного удару по місту Курахове Донецької області. Влучили у двоповерховий будинок, внаслідок чого пошкоджень зазнали два сусідні будинки та адміністративна будівля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: