Падіння літака в Іркутську: загинуло два пілоти

Читать на русском
Два пілоти загинули під час аварії літака в російському Іркутську, жертв серед населення немає, пожежа на місці події локалізована.

Два пілоти загинули під час аварії літака в російському Іркутську, жертв серед населення немає, пожежа на місці події локалізована.

Про це повідомляє пресслужба мсч росії у неділю, 23 жовтня.

За даними російських рятувальників, літак упав у Другому Радянському провулку на приватний дерев'яний житловий будинок. За інформацією регіонального мнс, НП сталася за адресою мікрорайон Ново-Леніно, вулиця Павла Красильникова, будинок 30. У свою чергу місцева влада повідомила, що літак впав у районі вулиці Пржевальського.

На місці падіння літака почалася пожежа. Її площа сягнула 200 кв. м. Наразі на місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи.

Губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв виїхав на місце подій.

«Проходили льотні випробування – літали два борти Су-30СМ. Один сів, другий продовжував літати, екіпаж 20 хвилин не виходив на зв'язок. Другий літак піднявся у повітря та наблизився до літака, який не виходив на зв'язок. Льотчики побачили, що екіпаж сидить, звісивши голови - ймовірно, льотчики задихнулися. Коли паливо закінчилося, літак упав у районі Ново-Леніно, екіпаж загинув», - пише видання Медуза.

150 будинків в Іркутську залишилися без електрики після катастрофи Су-30.

Нагадаємо, у росії ввечері 17 жовтня у місті Єйськ літак також упав на житловий багатоповерховий будинок. Спалахнула масштабна пожежа. За даними ЗМІ, у будинку пошкоджено щонайменше 15 квартир. Багато загиблих та постраждалих.

У Міноборони Росії заявили, що в Єйську впав на житловий будинок військовий літак Су-34, який нібито виконував «навчально-тренувальний політ», обидва льотчики встигли катапультуватися, а причиною катастрофи стало загоряння одного з двигунів під час зльоту. Також у росії повідомили, що на місці падіння горіли залишки пального з літака.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: