На деокупованих територіях стартувала нова програма міжнародної допомоги

Читать на русском
На деокупованих територіях України стартував новий проєкт Мінреінтеграції, Міжнародної організації з міграції ООН та Укрпошти.
Слово і діло

На деокупованих територіях України стартував новий проєкт Мінреінтеграції, Міжнародної організації з міграції ООН та Укрпошти.

Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Нова програма міжнародної допомоги на деокупованих територіях передбачає виплату коштів українцям, які постраждали від окупації та мешкали на відповідних територіях в момент їх звільнення. Відомо, що таким жителям разово виплатять 2200 гривень.

Яку міжнародну допомогу зараз виплачують в Україні: деталі від МінреінтеграціїМіжнародна допомога для ВПО. Працює три програми – виплати від Червоного Хреста, Естонської ради у справах біженців та ООН.

Сьогодні, 15 жовтня, гроші почали видавати в Лимані та Святогірську.

Нагадаємо, додаток «Дія» оновив послугу для внутрішньо переміщених осіб. Тепер заявки будуть оброблятись ще швидше, а гроші нараховуватимуться у більш короткий термін.

Раніше також повідомляли, що уряд ухвалив постанову щодо переведення на бюджетну форму навчання студентів-переселенців та тих, хто перебуває на тимчасово окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: