Формат навчання у школах з 17 жовтня визначатиме місцева влада – МОН

Читать на русском
Наступного тижня формат освітнього процесу визначатиме самостійно місцева влада та директори шкіл.

Наступного тижня формат освітнього процесу визначатиме самостійно місцева влада та директори шкіл, враховуючи ситуацію з безпекою у конкретному регіоні.

Про це повідомив перший заступник міністра освіти та науки України Андрій Вітренко на брифінгу у п'ятницю, 14 жовтня.

Стало відомо, скільки закладів освіти в Україні постраждали від ракетних атак 10-11 жовтняСергій Шкарлет розповів, що внаслідок масовоних ракетних атак росії по Україні 10-11 жовтня постраждали 38 закладів освіти.

«Наступного тижня ми запропонували приймати рішення щодо форми освітнього процесу органам влади та директорам шкіл самостійно, враховуючи ситуацію в тому чи іншому регіоні. Тобто, другий тиждень форму освітнього процесу буде впроваджено за рішенням військових адміністрацій щодо рекомендації педагогічних колективів та директорів шкіл», – повідомив Вітренко.

Щодо канікул, то у кожній школі вони відбудуться індивідуально, згідно з графіком навчального процесу. У деяких регіонах, через ситуацію з безпекою, місцева влада ухвалила рішення про дострокові канікули.

Нагадаємо, навчальні заклади Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі. А усі навчальні заклади Київської області працюватимуть у дистанційному режимі до 21 жовтня.

Після масової ракетної атаки росії 10 жовтня школи по всій Україні перевели в дистанційний формат до кінця цього тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: