На Харківщині ще четверо людей підірвалися на мінах

Читать на русском
За добу в Харківській області внаслідок підриву на мінах загинули 2 людини, ще двоє отримали поранення.

Минулої доби в Харківській області 2 особи загинули в результаті підриву на міні, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові запроваджують обмеження на подачу електроенергіїДля стабілізації ситуації в Харкові запроваджують певні обмеження на подачу електроенергії.

«Під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі загинули, підірвавшись на міні двоє працівників 28 та 21-го років. Крім того, в Ізюмському районі дістали поранення, наступивши на міну, 62-річний та 55-річний чоловіки», – написав Синєгубов.

Він закликав жителів регіону бути максимально обережними, не заходити на узбіччя доріг та лісосмуги, не пересуватися в тих місцях, де немає повідомлення про завершення розмінування.

В ОВА розповіли, що за минулу добу ворожих обстрілів зазнали населені пункти, розташовані поблизу кордону з рф і лінії зіткнення.

«Ворог обстріляв Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського, Харківського, Куп'янського та Богодухівського районів. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 62-річного чоловіка в Ізюмському районі та 59-річного у Куп'янському!», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що на Харківщині знешкодили дві ДРГ «Вагнера».

Також повідомлялося, що ЗСУ збили на Харківщині російський дрон для коригування вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: