Залякування та стрілянина: Федоров описав реалії «руського міра» в Мелітополі

Читать на русском
У Мелітополі окупанти щодня залякують місцеве населення, а також відключають електрику, є проблеми з мобільним зв'язком та інтернетом.

У Мелітополі окупанти щодня залякують місцеве населення, а також відключають електрику, є проблеми з мобільним зв'язком та інтернетом.

Про це повідомляє мер міста Іван Федоров у Telegram.

«Вибухи, стрілянина, постійне переміщення військових - залякування наших людей російські терористи називають «навчанням». А щоб люди звикали до відсутності елементарного комфорту та не могли спілкуватися з рідними, щодня вимикають електрику та глушать зв'язок та інтернет», - написав він.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Федоров зазначив, що загарбники тероризують мешканців окупованого Мелітополя та району.

«Такий він – «руський мір». Однак і йому скоро настане кінець. Тікатимуть з нашої землі «визволителі», не оглядаючись», - додав він.

Раніше у Мелітополі підірвали автомобіль колаборантки Шапурової.

Нагадаємо, 25 вересня у тимчасово окупованому Херсоні внаслідок ракетного удару загинув колишній нардеп від «Партії регіонів» та колаборант Олексій Журавко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: