У Генштабі повідомили, чи є загроза на північному кордоні України

Читать на русском
Ситуація на Волинському, Житомирському та Київському напрямах залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань рф немає.

Ситуація на Волинському, Житомирському та Київському напрямах залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань рф немає.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України Олексій Громов, повідомляє пресслужба Міноборони.

Україна повертає своє, наступати на чужі території не буде – МалярУкраїна веде оборонну війну, яка може включати елементи наступу – як це було на Харківщині, заявили у Міноборони.

«На Волинському, Житомирському та Київському напрямах ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Обстановка там стабільна. На Чернігівському та Сумському напрямках супротивник здійснює «небезпечний» вогонь із застосуванням мінометів, ствольної та реактивної артилерії щодо позицій наших військ та об'єктів цивільної інфраструктури», - розповів Громов.

Він зазначив, що російські окупанти зосередили свої основні зусилля щодо виходу на адміністративний кордон Донецької області та утримання захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф завдала ракетних ударів по Запоріжжю.

Вдень росіяни атакували Одесу іранськими дронами-камікадзе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: