Рф намагається поповнити свої втрати в Україні та направляє на фронт ув'язнених із Тамбова

Читать на русском
У зв’язку зі значною нестачею як людських, так і матеріальних ресурсів, росія продовжує вдаватися до нестандартних способів їх поповнення та направляти на фронт в’язнів.
Getty Images

У зв’язку зі значною нестачею як людських, так і матеріальних ресурсів, росія продовжує вдаватися до нестандартних способів їх поповнення та направляти на фронт в’язнів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Цього разу, з російського міста Тамбов на фронт в Україну направили 400 в’язнів.

«У зв’язку з суттєвою нестачею як людських, так і матеріальних ресурсів, російські окупанти продовжують вдаватись до нестандартних способів їх поповнення. Так, на посилення воюючих в Україні підрозділів, з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини», – йдеться в повідомленні.

Минулої доби авіація ЗСУ завдала понад 20 ударів по позиціях окупантів – ГенштабПротягом минулої доби, 18 вересня, авіація Сил оборони завдала 21 удар по ворогу, підтверджено ураження 16 районів зосередження живої сили та опорних пунктів і 5 позицій зенітних ракетних комплексів.

Тоді ж як у Краснодарському краї громадські організації «воїнів-афганців» отримали завдання щодо збору від місцевого населення грошей для закупівлі теплих речей регіональному добровольчому батальйону.

Зазначимо, військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що президент рф володимир путін розуміє в якому поганому стані він зараз перебуває. Зокрема, успіху ЗСУ під час контрнаступу на Харківщини є лише одним з епізодів його поразки.

Варто додати, що протягом останнього тижня росія, зіткнувшись із невдачами на передовій, збільшила кількість ударів по об'єктах цивільної інфраструктури України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: