Війська рф накрили Донецьку область зі «Смерчів» та ЗРК, є поранені

Читать на русском
Російські окупанти обстрілювали населені пункти на лінії фронту у Покровському та Бахмутському районах Донецької області.

Російські окупанти обстрілювали населені пункти на лінії фронту в Покровському та Бахмутському районах Донецької області – щонайменше одна людина загинула, п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

Зведення Генштабу: ЗСУ уразили 13 опорних пунктів ворога та 5 комплексів ППОВорог завдав 11 ракетних, 15 авіаційних ударів та здійснив 96 обстрілів із систем реактивної артилерії по об’єктах на території України.

«Серед ночі завдали удару зі «Смерчів» та ЗРК С-300 по Селидовому - відомо про 1 загиблого та 5 поранених. Ракетами пошкоджено 32 п'ятиповерхівки, школу, гімназію та дитсадок», - заявив Кириленко.

У Мар'їнській громаді під артобстріли потрапили Мар'їнка, Красногорівка, Новомихайлівка та Георгіївка – повідомлення про постраждалих та руйнування не надходили. На ранок знову був масований артобстріл центру Авдіївки. За попередньою інформацією, без жертв.

Крім того, у Бахмутському районі вночі обійшлося без жертв, але є руйнування. Незадовго до півночі обстрілявся Торецьк - снаряд потрапив у пустир, але вибухом пошкоджені вікна та покрівля прилеглих будівель. Також на території громади було гучно в Північному.

У Парасковіївці Соледарської громади росіяни за ніч зруйнували один будинок, ще п'ять пошкодили.

Нагадаємо, окупанти сьогодні вночі обстріляли Харків - четверо людей постраждали, серед них двоє дітей.

У Генштабі розповіли про втрати російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: