Обстріли рф на Донеччині: зруйновано ще одну школу

Читать на русском
У Донецькій області російські окупанти зруйнували ще одну установу освіти – Курахівську гімназію номер 2.

У Донецькій області російські окупанти зруйнували ще одну установу освіти – Курахівську гімназію №2. Це вже 274 школа, що постраждала від російських обстрілів.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

Атака на Харків: ракети влучили у житловий будинок та адмінбудівлюВнаслідок ранкових ударів по Харкову постраждали житловий будинок та адміністративна будівля. Інформації про жертв поки немає.

«Вчора пізно вночі росіяни завдали по гімназії ракетного удару – знищили одне крило 4-поверхової будівлі та пошкодили довколишні багатоповерхівки. На щастя, обійшлося без жертв. Це вже 274-а школа в області, обстріляна росіянами з початку повномасштабного вторгнення, і 29-а, знищена повністю. Усього за ці півроку на Донеччині пошкодження різного ступеня отримали 615 навчальних закладів», - написав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Почалася сильна пожежа на нафтобазі. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих з'ясовується. Інформації про жертв наразі немає.

Також вранці 6 вересня війська росії вдарили двома ракетами по Харкову – зруйновано п'ятиповерховий житловий будинок у Київському районі, також постраждала адмінбудівля. Про жертв чи постраждалих поки не повідомлялося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: