Фонд держмайна очолить Рустем Умєров – нардеп

Читать на русском
Новим очільником Фонду держмайна стане Рустем Умєров - народний обранець від «Голосу» та член української делегації на переговорах з росією.

Новим очільником Фонду держмайна стане Рустем Умєров - народний обранець від «Голосу» та член української делегації на переговорах з росією.

Про це повідомив у Telegram нардеп Ярослав Железняк та запевнив, що має намір підтримати дане рішення.

«Я особисто, напевно, на кожній зустрічі з Рустемом чув від нього ідеї, як переформувати ДФУ. Тепер у нього буде шанс це втілити. Голосування буде дуже скоро», - повідомив Железняк.

Нагадаємо, 17 лютого Верховна рада з другої спроби звільнила Дмитра Сенниченка з посади голови Фонду державного майна України. Він сам раніше написав заяву про відставку.

27 січня нардепи не змогли звільнити Сенниченка з посади голови Фонду державного майна України. У Раді забракло голосів. У ВР було повторно зареєстровано заяву про звільнення.

Як повідомлялося, голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко у листопаді 2021 року подав у відставку за власним бажанням. За його словами, він виконав усі свої плани на два роки у Фонді.

Також зазначимо, 18 березня Служба безпеки України затримала колишнього першого заступника голови Фонду державного майна. Йому повідомили про підозру у державній зраді, а також про незаконне придбання та зберігання зброї та боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: