Окупанти оголосили евакуацію з робочих місць у Новій Каховці

Читать на русском
В окупованій Новій Каховці на Херсонщині окупанти оголосили евакуацію із робочих місць. Люди масово переходять до укриттів.

В окупованій Новій Каховці на Херсонщині окупанти оголосили евакуацію із робочих місць.

Про це повідомляє російське агентство РІА Новости з посиланням на «адміністрацію» Каховського району в понеділок, 29 серпня.

Українські військові знищили ворожий штаб у Новій КаховціУ неділю, 28 серпня, ЗСУ завдали удар по заводу «Сокіл» в тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині. Там був розташований штаб російських військових.

«Голова адміністрації» Володимир Леонтьєв розповів журналістам, що на тлі евакуації з робочих місць люди переходять до бомбосховищ. За словами посібника окупантів, за минулу добу по місту було завдано більш ніж 10 ракетних ударів.

Також Леонтьєв додав, що сирена повітряної тривоги лунає у Новій Каховці вже майже добу без перерви.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 29 серпня, в окупованому Херсоні пролунали вибухи. За інформацією місцевих ЗМІ, вибухи лунали в районі винзаводу, де, ймовірно, знаходиться одна із баз російських окупантів.

Пізніше стало відомо про те, що Збройні сили України прорвали першу лінію оборони російських окупантів у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: