Останні вихідні літа: синоптики дали прогноз погоди

Читать на русском
На вихідні 27-28 серпня очікується спекотна погода у всіх областях України. Лише місцями грози.

На вихідні 27-28 серпня очікується спекотна погода у всіх областях України. Лише місцями можливі короткочасні дощі.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Названо київські пляжі, на яких не рекомендують купатисяУ Києві не радять купатись на більшості офіційних пляжів столиці. Вода не відповідає санітарним нормам.

Так, у суботу, 27 серпня, на Волині, Житомирщині, Вінниччині, Сумщині, Івано-Франківській, Рівненській, Львівській, Чернівецькій та Тернопільській областях стовпчики термометрів покажуть +29..+31°С.

У Луганській, Харківській, Донецькій, Київській областях та на Закарпатті ще спекотніше — +33..+34°С. Нічна температура - +17..+20°С.

Короткочасні дощі з грозами відбудуться в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Черкаській та Луганській областях.

У неділю – також спека у Київській, Житомирській, Вінницькій, Тернопільській, Чернівецькій, Черкаській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Львівській та Кіровоградській областях. На Волині та Закарпатті очікуються +30..+32°С.

На півдні, сході та південному сході повітря прогріється до +32..+34°С.

В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській та Запорізькій областях можлива гроза. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...21°С.

Нагадаємо, синоптики попереджали про рекордно спекотну погоду у серпні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: