Обстріл біля Запорізької ТЕС: у лікарні помер працівник ЗАЕС

Читать на русском
В Енергодарі в лікарні помер співробітник Запорізької атомної електростанції, який отримав поранення внаслідок обстрілу в районі ТЕС.

В Енергодарі в лікарні помер співробітник Запорізької атомної електростанції, який отримав поранення внаслідок обстрілу в районі ТЕС. Ще одна людина загинула на місці події.

Про це у Telegram повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

«Фукусімський сценарій»: до чого може призвести зупинка всіх енергоблоків Запорізької АЕСЗупинка всіх енергоблоків Запорізької атомної станції може спричинити катастрофу за сценарієм аварії на японській АЕС Фукусіма.

«Вчора, 22 серпня, внаслідок обстрілу автомобіля таксі в Енергодарі отримав поранення співробітник Запорізької АЕС – слюсар цеху теплової автоматики та вимірювань Владислав Мітін, 1996 року народження. Він був госпіталізований, але від отриманих тяжких поранень за кілька годин помер у реанімації», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у тимчасово захопленому Енергодарі 22 серпня російські військові обстріляли територію біля ТЕС. Внаслідок обстрілу загинув чоловік 1978 року народження, водій таксі.

Тим часом, в ООН заявили, що ядерна загроза досягла найвищого рівня за останні десятиліття.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: