Кім розповів, чи закриватимуть Миколаїв на 23-24 серпня

Читать на русском
У Миколаєві не оголошуватимуть тривалу комендантську годину 23 і 24 серпня, проте влада рекомендує всім городянам бути обережними.

У Миколаєві не оголошуватимуть тривалу комендантську годину 23 та 24 серпня, проте влада рекомендує всім городянам працювати у ці дні дистанційно.

Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

У Зеленського допускають ракетні удари по містах на День НезалежностіРосіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог битиме крилатими ракетами по містах країни на День Незалежності.

«Місто ми закривати не будемо на 23-24 серпня. Однак, прошу всіх бути максимально обережними. Також готуємо розпорядження, де рекомендуємо всім працювати дистанційно у ці дні. Ми не проводимо жодних заходів, прошу не збиратися у великі колективи у ці дні. Використовуйте цей час для відпочинку з розумом», – написав він.

Кім додав, що у Баштанському (і всіх інших) районах подовжену комендантську годину теж не вводять.

Також голова ОВА заявив про ворожі фейки.

«Щодо міфів, що вони наступають. Це, як на початку війни, роздмухується, щоб усі боялися. Військові не бачать перспективи швидкого просування ворогом у бік Миколаєва. Тому вірте у ЗСУ, вони нас охороняють та бережуть. Все на місці. Працюємо», – додав він.

Нагадаємо, у Харкові через напружену ситуацію в місті та можливі обстріли вводять тривалу комендантську годину з вечора 23 серпня і до ранку 25 серпня.

У Києві до четверга заборонили проводити масові заходи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: