Українські військові знищили рідкісний радіолокаційний комплекс окупантів

Читать на русском
Вчора, 19 серпня, в Запорізькій області Збройні сили України знищили рідкісний радіолокаційний комплекс окупантів Зоопарк-1.
Фото mil.ru

Вчора, 19 серпня, в Запорізькій області Збройні сили України знищили рідкісний радіолокаційний комплекс окупантів «Зоопарк-1».

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

«19 серпня в Запорізькій області українські захисники знищили рідкісний зразок рашистського «аналоговнета» - радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби «Зоопарк-1» і чотири одиниці автомобільної та броньованої техніки», – йдеться в повідомленні.

Точне попадання за певними координатами повністю вивело з ладу техніку, яка дозволяє коригувати вогонь ворожої артилерії.

Відомо, що цей комплекс призначений для розвідки позицій вогневих засобів противника, розрахунку траєкторій снарядів і ракет, а також стеження за повітряним простором і контролю над безпілотними літальними апаратами.

Нагадаємо, Повітряні сили ЗСУ збили три російські безпілотники напередодні і ще один сьогодні вранці. У небі над Дніпропетровщиною ППО збило всі 4 ракети «Калібр», запущені росіянами.

Українські бійці за минулу добу, 19 серпня, ліквідували ще 200 окупантів. Загалом рф втратила від початку повномасштабної війни 44 900 військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: