Спека спаде, місцями дощі: синоптики дали прогноз на вихідні

Читать на русском
На вихідні 20–21 серпня у більшості регіонів України спека спаде. У деяких областях пройдуть дощі, можливі грози.

На вихідні 20–21 серпня у більшості регіонів України спека спаде. При цьому у деяких областях пройдуть дощі, можливі грози.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Вибухи на пляжі в Затоці: зросла кількість загиблихЗросла кількість жертв внаслідок вибуху міни на одному з пляжів у Затоці на Одещині. Про це повідомляється в Telegram-каналі спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

На більшій частині України погода в суботу буде ясною. Дощі з грозами прогнозуються на сході, Херсонській, Полтавській, Дніпропетровській, Сумській та Чернігівській областях.

Завтра сильна спека буде лише на Закарпатті – до +32°С.

В Одеській, Херсонській, Миколаївській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Чернівецькій та Кіровоградській областях очікується +29...+30°С, в інших областях — +26...+28°С. Вночі термометри на заході покажуть +14…+16 °С, на півночі та в центрі — +16..+17°С, на півдні та сході — +18..+20°С.

У неділю, 21 серпня, на дощі можуть очікувати жителі західних областей. Так, грози пройдуть на Львівщині, Івано-Франківщині, Тернопільщині, а також у Закарпатській та Чернівецькій областях.

На решті території очікується мінлива хмарність за середньої денної температури +26…+28°С. Трохи спекотніше буде лише у Вінницькій, Закарпатській, Луганській та Івано-Франківській областях – +29..+30°С.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на серпень.

Також повідомлялося, на яких пляжах у Києві не радять купатися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: