Нові обстріли Миколаївщини: є жертва та руйнування

Читать на русском
Російські війська за добу обстріляли три райони Миколаївської області. Внаслідок ударів у Баштанському районі загинула жінка.

Російські війська за добу обстріляли три райони Миколаївської області. Внаслідок ударів у Баштанському районі загинула жінка.

Про це повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Ворожий обстріл Краматорська: кількість жертв зрослаВнаслідок обстрілу Краматорська на Донеччині в лікарні померла жінка. Число загиблих зросло до трьох.

Миколаївський район. Близько о пів на п'яту ранку 13 серпня російські війська обстріляли село Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки уточнюються.

Також протягом дня, 12 серпня, окупанти завдавали ударів по околицях села Галицинове та між селами Солончаки та Дніпровське.

Баштанський район. Ворожі війська продовжують бити по території Березнегуватської громади. Так, 12 серпня були обстріли територій біля смт Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ. Також вчора близько 12:00 внаслідок обстрілу села Веселий Кут загинула жінка. Крім того, протягом учорашнього дня було обстрілу села Широке. Постраждалих немає.

Вознесенський район. У п'ятницю ближче до вечора на околиці смт Доманівка пролунав вибух після спрацювання ППО, яка збила ворожу ракету. У районі її падіння утворилася вирва глибиною близько 1,5 метра та радіусом близько 7 метрів. Постраждалих немає.

Нагадаємо, у ніч на 13 серпня окупанти з «Градів» та «Ураганів» обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області.

Також сьогодні вночі рф обстріляла ракетами Харків – центр, Немишлянський та Слобідський райони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: