Ракетний обстріл Харкова: з'явилися фото наслідків ударів

Читать на русском
Окупанти завдали ракетного удару по Київському та Немишлянському районам Харкова. Постраждало підприємство, почалася пожежа. Також постраждав парк Горького.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали ракетного удару по Київському та Немишлянському районам Харкова. Постраждало підприємство. Також обстріли зачепили і парк Горького.

Про це повідомили у обласній прокуратурі Харкова.

«За даними слідства, у ніч на 28 липня окупанти завдали ракетного удару по Київському та Немишлянському районам Харкова. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено промислові об'єкти, виникли пожежі», - сказано в повідомленні.

Начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов у Facebook уточнив, що окупанти вночі обстріляли підприємство у центрі міста. Пошкоджено дах та стіни.

«Сьогодні вночі рашисти обстріляли підприємство у центрі міста. Пошкоджено дах та стіни. На території цехів знаходилися 3 охоронці - вони не постраждали», - написав Болвінов.

Мер Харкова Ігор Терехов додав, що вночі окупанти атакували і парк Горького.

«На щастя, атракціони не постраждали. Пошкоджено господарські споруди. Жертв та поранених також немає», - написав він у Telegram.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, Харків минулої ночі росіяни обстріляли двічі - знову ракетами С-300.

Зранку 27 липня окупанти обстріляли кілька районів Харкова. Поранення отримали шість осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: