Минулої доби загарбники понад 20 разів обстріляли Луганщину

Читать на русском
У Луганській області минулої доби, 22 липня, поліція задокументувала 21 обстріл російськими військовими.
Нацполіція

У Луганській області минулої доби, 22 липня, поліція задокументувала 21 обстріл російськими військовими.

Про це йдеться в повідомленні Національної поліції у Фейсбуці.

Зокрема, поліцейські зареєстрували 21 факт обстрілів окупаційними військами рф території Сєвєродонецької громади, міст Попасна, Рубіжне та смт Комишуваха. Внаслідок обстрілів були зруйновані або пошкоджені приватні будинки та квартири місцевих жителів, а також приміщення та майно підприємства в одному з населених пунктів Сєвєродонецької громади.

Втрати російської армії: знищено ще 240 окупантівРФ із початку вторгнення в Україну втратила у війні понад 39 тисяч своїх солдатів. Минулої доби – ще 240.

До поліції також надійшло 8 повідомлень про незаконне захоплення будівель та майна органів державної виконавчої влади, підприємств та аптек на тимчасово захопленій території Луганщини.

«Поліцейські зареєстрували чотири повідомлення громадян щодо незаконного заволодіння їх транспортними засобами у м. Рубіжне, Сєвєродонецьк та смт Сиротине. Також зареєстровано інформацію щодо трьох фактів мародерства з помешкань громадян у населених пунктах, що розташовані на тимчасово захопленій території Луганщини», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові відбили черговий штурм російських окупантів у районі Вуглегірської ТЕС, Верхньокам'янська та Сіверська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: