Відбиті штурми Бахмуту та Лисичанського НПЗ, ворог зазнав втрат – Генштаб

Читать на русском
На Бахмутському напрямку противник завдав авіаударів у районах населених пунктів Вершина, Білогорівка, Костянтинівка та Берестове.

ЗСУ в четвер, 21 липня, успішно відбили низку штурмових дій росіян на сході України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Українські військові сьогодні відбили штурми росіян у напрямку Лисичанського НПЗ – Івано-Дар'ївка. Ворог зазнав втрат і відійшов.

Крім того, ворог без успіхів атакував, зокрема, напрямок Вуглегірської ТЕС.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаударів у районах населених пунктів Вершина, Білогорівка, Костянтинівка та Берестове.

Втрати окупантів у ході війни: нові дані ГенштабуЗа останню добу ЗСУ знищили приблизно сотню російських військових та близько 30 одиниць різної техніки.

Артилерійські обстріли фіксувалися неподалік від Берестового, Веселого, Виїмки, Вершини, Новолуганського, Бахмуту, Зайцевого, Соледару, Роздолівки та Курдюмівки.

На Слов'янському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Долина, Богородичне, Гусарівка, Велика Камишеваха, Норцівка, Вернопілля. Провів повітряну розвідку неподалік від Дмитрівки та Вернопілля.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках з метою сковування дій ЗСУ ворог завдав авіаударів біля Красногорівки, Кам'янки, Солодкого та Новоандріївки.

Ворог здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Авдіївка, Красногорівка, Піски, Золота Нива, Микільське, Залізничне, Степногірськ, Новоселівка Друга, Вугледар, Гуляйпільське, Новопіль, Білогір'я. Для коригування вогню артилерії залучили безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня поблизу Щербаків, Малої Токмачки та Білогір'я.

Нагадаємо, у четвер, 21 липня, ЗСУ вдарили по скупченню російських військ та їх техніки у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: