Вивозили трупи вантажівками: стали відомі результати удару ЗСУ по окупованому Бериславу

Читать на русском
Удар ЗСУ прийшовся в промзону міста, де в адміністративній будівлі знаходилися солдати окупантів, а також стоянка бензовозів
Ілюстративне фото24 канал

Збройні Сили України завдали удару по військовій базі російських окупантів у тимчасово окупованому росією Бериславі в Херсонській області. Удар призвів до таких втрат серед росіян, що вони були змушені вивозити трупи армійськими вантажівками.

Про це написав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у своєму Facebook.

За його даними, було знищено понад сто російських військових. Удар ЗСУ прийшовся в промзону міста, де в адміністративній будівлі знаходилися солдати окупантів, а також стоянка бензовозів. Знищених росіян вивозили чотири вантажівки ЗІЛ-130 - навалом, як мішки.

«Через по-народному «вакуумний» вибух - понад 100 «двохсотих» росіян, яких вивозили чотирма 130-ми ЗіЛами. Плюс контужені та покалічені вибуховою хвилею – приречені на вічні муки до кінця життя. Плюс обгорілі від підірваних бензовозів. Зустрічай, росія, своє «добро» назад, якщо свої ж по дорозі десь не спалять, щоб не морочитися» - написав депутат, додавши, що російським окупантам на території України сховатися ніде, ЗСУ дістануть їх скрізь.

Нагадаємо, українським військовим вдалося звільнити вже понад 40 населених пунктів у Херсонській області. Але звільнені міста і села окупанти обстрілюють постійно. При цьому перелякані наступом ЗСУ російські військові готуються до обороні в тимчасово окупованому Херсоні.

У Херсонській області зараз знаходиться приблизно 12-15 тисяч російських окупантів. Цих сил ледь вистачає, щоб тримати оборону проти наступаючих Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: