Після знищення військової бази окупанти перекрили виїзд із Мелітополя

Читать на русском
Після знищення ЗСУ однієї з чотирьох військових баз у Мелітополі, військові росії перекрили виїзд із міста.

Після знищення ЗСУ однієї з чотирьох військових баз у Мелітополі, військові росії перекрили виїзд із міста.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти намагаються хоч щось врятувати, якісь уцілілі машини – над містом кружляє авіація, гелікоптери. Рашисти цього не очікували, тож вони повністю перекрили місто для виїзду, зараз виїхати неможливо. Навіть машини з продуктами харчування вони не випускають та не впускають. Цивільне населення не постраждало, ніхто не звертався, тому що було чітко відпрацьовано по рашистській військовій базі», - сказав він.

За інформацією чиновника, завдано ударів по базі транспортної авіації, яку військові росії захопили 25 лютого.

«На цій базі вони зберігали та логістику налагоджували (боєприпаси, важке озброєння) для того, щоб постачати як на Херсонський, так і на Донецький та Запорізький напрямки. Наразі густий клуб диму над Мелітополем. Ситуація ще не заспокоїлася, все детонує та продовжує вибухати на території військової бази», - розповів Федоров.

Мер нагадав, що ще кілька місяців тому ворожа армія навмисно сформувала на території міста свої чотири військові бази, щоби можна було прикритися цивільними жителями.

Він не виключає, що у місті розпочнеться нова хвиля викрадень мирного населення. У Мелітополі зараз залишаються від 60 до 70 тисяч осіб (це менше 50%).

Сьогодні вранці стало відомо, що українські військові знищили одну з чотирьох військових баз ворога у Мелітополі – завдано понад 30 ударів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: