Пропагандисти рф поширюють фейки, що Україна відмовилася платити пенсії на Херсонщині

Читать на русском
На Херсонщині російські пропагандисти розганяють фейки, що Україна відмовилася від пенсійного забезпечення в регіоні.
agronews.ua

На Херсонщині російські пропагандисти розганяють фейки, що Україна відмовилася від пенсійного забезпечення в регіоні.

Про це заявив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

«Орки розганяють дезінформацію, що Україна відмовилася від пенсійного забезпечення Херсонщини. Це фейк! Усі пенсії нараховуватимуться», – йдеться в повідомленні.

На півдні України зростає рух опору окупантам, це загрожує росії серйозною проблемою – CNNНа півдні України зростає опір окупантам. Поки що це лише окремі інциденти із замахами на колаборантів, але в майбутньому це може створити проблеми для росії щодо контролю територій.

Соболевський наголосив, що проблематично видати гроші пенсіонерам, які не мають банківських карток, адже окупанти з перших днів відмовилися від практики допуску гуманітарних конвоїв з боку України. За словами посадовця, тепер загарбники «придушили» роботу Укрпошти в області.

«Але всі соціальні зобов'язання Україна перед своїми громадянами на Херсонщині виконувала та виконує», – наголосив Соболевський.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Чаплинці Херсонської області посилюється тиск на місцевих мешканців з боку окупантів. З 29 червня в селищі проводиться обшук всіх приватних гаражів. В разі відсутності власників, ворота гаража виламують за допомогою ББМ «Тигр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: