Зранку гелікоптери ЗСУ та артилерія знищили на півдні 26 окупантів та низку техніки

Читать на русском
Українська авіація зранку 21 червня провели повітряну операції на півдні України та уразила низку позицій російських окупаційних військ.

Збройні сили України зранку 21 червня провели повітряну операції на півдні України. Також було завдано ракетно-артилерійських ударів. Унаслідок операції окупаційні війська російської федерації втратити 26 військовослужбовців та низку техніки.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Гелікоптерною парою ранком нанесено удар по скупченню живої сили та військової техніки противника. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 100 вогневих завдань. Їх результати уточнюються, але станом на ранок вже відомо, що світ став чистіше на 26 рашистів. Вже не завдаватимуть шкоди українському народу танк, багатоцільовий броньований тягач, ще 3 броньовані і 4 вантажні автівки», – інформує командування.

Водночас російська армія обстріляла село Лимани Галицинівської громади і Первомайську громаду Миколаївської області. Потерпілих немає, але була пожежа в житловому будинку та сухої трави. Також війська рф завдали ракетного удару з повітря та реактивними системами залпового вогню з Херсонського напряму по Миколаєву та передмістю.

На Херсонщині тривають обстріли, окупанти застосовують різну зброю, включаючи ту, що заборонена міжнародними конвенціями.

Нагадаємо, українські військовослужбовці нанесли ракетно-артилерійських обстрілів по позиціях російських окупантів на тимчасово захопленому острові Зміїний. Раніше Збройні сили України збили та захопили в полон пілота-найманця з приватної військової компанії «Вагнер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: