Окупанти обстріляли Дніпропетровщину, є поранені

Читать на русском
Російські військові обстріляли дві громади на Дніпропетровщині з артилерії та Ураганів – двоє людей отримали поранення.
ілюстративне фотоt.me/dnipropetrovskaODA

Російські військові обстріляли дві громади на Дніпропетровщині з артилерії та «Ураганів» – дві особи отримали поранення.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко та голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

Українські війська збили російський безпілотник над ДніпропетровщиноюУкраїнські військовослужбовці збили безпілотник російських окупаційних військ, який проводив розвідку на Дніпропетровщині.

«Ніч без тривог, але з обстрілом. У Криворізькому районі ворог потрапив по двох громадах — Зеленодольській та Широківській. Біли населені пункти і з артилерії, і з «Ураганів». Двоє людей поранено. Вони перебувають у лікарні. Пошкоджені будинки, старостат, будинок культури», - написав він.

Він додав, що село Велика Костромка знаходиться без світла та газу. По ньому війська Росії били з «Ураганів». Там поранено 71-річного чоловіка, у нього наскрізне уламкове ураження ноги.

Постраждалий — переселенець із Херсонщини, його госпіталізували. Щодо руйнувань: внаслідок обстрілу в селі пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, літню кухню, газопровід.

У Широківській громаді одна людина отримала поранення ноги, вона у лікарні. У селі частково зруйновано кілька будинків. В інших громадах – без обстрілу.

Нагадаємо, раніше окупанти завдали ракетного удару по Дніпровському району на Дніпропетровщині.

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті 11 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: