Рф не відмовилася від плану повного захоплення України – розвідка

Читать на русском
Сьогодні основні зусилля російські окупанти зосередили на сході, однак у рф не відмовилися від планів повного захоплення України.
day.kyiv.ua

Сьогодні основні зусилля російські окупанти зосередили на сході, однак у рф не відмовилися від планів повного захоплення України.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

У зв’язку з військовими невдачами загарбницьких військ російському генеральному штабу доводиться кожні 30 днів коригувати плани вторгнення та зосереджувати всі зусилля лише на певних напрямках. Українська розвідка має підтверджену інформацію, що росіяни мають план на 120 днів війни. Надалі коригування цього плану буде залежати від того, наскільки вони досягнуть успіху чи навпаки – зазнають поразки на сході України.

Крадіжка продовольства та міграційна криза: Подоляк назвав реальні цілі росії в УкраїніВарто забути про «денацифікацію», адже реальними цілями рф є захоплення українських територій та масові вбивства українців.

«Проте мети так званої «спеціальної воєнної операції», про яку путін заявляв на початку війни, росіянам так і не вдалося досягнути», – заявив Скібіцький.

Крім цього він додав, що за даними розвідки, росія має достатній потенціал для ведення довготривалої війни проти України.

Нагадаємо, російські окупанти розуміють, що їх кинули на смерть в Україні. У розмовах з рідними вони розповідають, що не мріють повернутися живими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: