Безпілотники, рота окупантів та склад боєприпасів: повітряні сили розповіли про результати доби

Читать на русском
Трофеями ЗСУ стали п'ять безпілотників та дві крилаті ракети. Серйозно дісталося також окупантам на землі
Ілюстративне фотоFacebook

Повітряні Сили України за добу 29 травня знищили кілька безпілотних літальних апаратів російських окупантів, дві крилаті ракети, а також розбомбили склад боєприпасів і знищили ротно-тактичну групу ворога.

Про це повідомив спікер Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат.

«29 травня противник дещо знизив ракетні обстріли та авіаційну активність навколо українських кордонів. У Сумській області винищувачі Повітряних сил Збройних сил України ліквідували два ворожих БПЛА, ще три безпілотники знищили підрозділи Сухопутних військ угруповання Об'єднаних сил. Зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил на східному напрямку знищили дві крилаті ракети» - повідомив він.

Також відзначилася Українська ударна Авіація. Штурмовики Су-25 і бомбардувальники Су-24 завдали удару по окупантам в районі н/п Довгеньке, в результаті удару знищені ротно-тактична група окупантів, скупчення бронетехніки та склад боєприпасів рашистів.

Нагадаємо, 27 травня винищувач Збройних сил України МіГ-29 збив російський Су-35 в небі Херсонської області.

Нагадаємо, раніше Збройні Сили України знищили російський винищувач-штурмовик Су-25 разом з пілотом. За інформацією ЗМІ, за штурвалом був генерал-майор військово-повітряних сил росії у відставці Канамат Боташев.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: