У Запорізькій області окупанти обстріляли Василівку та звинуватили у цьому ЗСУ

Читать на русском
У Запорізькій області російські війська обстріляли Василівку та звинуватили в цьому Збройні сили України.
Reuters

У Запорізькій області російські війська обстріляли Василівку та звинуватили в цьому Збройні сили України.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

«Російські військові обстріляли Василівку, та як завжди, звинуватили в цьому ЗС України. Такі брехливі провокації росіяни проводять завжди, коли здійснюють терористичні обстріли міст та селищ», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що для правдивості картинки окупанти показують нові нерозірвані боєприпаси, на яких присутні написи українською мовою. В результаті обстрілу пошкоджені будинки та сільськогосподарські будівлі у західній частині міста. Постраждалих серед людей немає.

За інформацією Сил оборони Запорізького краю, станом на 23:00 28 травня ворожі підрозділи зосереджували основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущенні подальшого просування Збройних сил України, триває інженерне обладнання позицій.

«Росіяни здійснювали вогневе ураження ЗСУ по всій лінії зіткнення, проводили повітряну розвідку з метою виявлення та подавлення елементів системи вогню українських підрозділів», – додають у дописі.

Нагадаємо, на Донбасі за добу було відбито 7 атак окупантів. При цьому на Сєвєродонецькому напрямку за підтримки артилерії російські війська продовжують штурмові дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: