Війська окупантів відкрили вогонь з артилерії по Сумщині - ОВА

Читать на русском
Вранці росіяни відкрили зі своєї території артилерійський вогонь по Сумщині. Повідомляється, що втрат немає.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У суботу вранці, 21 травня, російські окупаційні війська відкрили зі своєї території артилерійський вогонь по Сумщині. Обстріли здійснили по Есманській громаді Шосткинського району.

Про це голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив у Телеграмі.

«Ранок у нас знову почався не з кави: майже о 8 ранку російські військові відкрили вогонь з артилерії зі своєї території. Приходи - по Есманській громаді Шосткинського району», - написав він.

Згідно зі словами Живицького, втрат серед населення немає.

«Абсолютне зло»: Зеленський висловився щодо ракетного удару рф по ЛозовійПрезидент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар окупантів по Лозовій Харківщині.

Він також повідомив, що вчорашній вечір на прикордонні був більш-менш тихим, хіба що лунали поодинокі та автоматичні постріли зі стрілецької зброї на території росії, але поруч з кордоном. Це відбувалося по межі в Шалигінській громаді Шосткинського району.

Зазначимо, що нещодавно у Генштабі розповіли, на яких напрямках окупанти планують наступ.

Нагадаємо, що у п'ятницю ввечері, 20 травня, в різних районах Одеси пролунали потужні вибухи. Водночас, окупантами було здійснено ракетний удар по Лозовій на Харківщині, внаслідок якого було зруйновано відремонтований Палац культури, а також постраждали мирні жителі.

Раніше ми писали, що окупаційні війська російської федерації завдали ракетного удару по інфраструктурному об'єкту на території Лубенської громади Полтавської області.

Також окупаційні війська російської федерації завдали ракетного удару по місту Малин, Житомирській області. Місцеві жителі повідомляють про 2-3 вибухи у районі залізничного вокзалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: